Meer resultaten voor mondhygienist

mondhygienist
Vacatures Mondhygiënist.
afstuderende Mondhygiënist 1 3 dagen Breda. Vacature voor een vlotte afstuderende mondhygienist voor een professionele tandartspraktijk, die gaat uitbreiden, voor 1 tot 3 dagen per week, regio Breda. Referentie nr: ROEJ13957. afstuderend Mondhygienist m/v 2 4 dagen regio Eindhoven. Vacature voor een afstuderende Mondhygienist voor leuke praktijk omzet / loondienst paro en indien gewenst restauratief werk voor een leuke moderne groepspraktijk.
mondhygiënist WikiWoordenboek.
Geluid: mondhygiënist hulp, bestand. Woordherkomst en opbouw. samenstelling van mond en hygiënist. beroep medisch paramedicus die werkzaam is in de preventieve tandheelkunde. Het tekort in specialisaties als geriatrie, pediatrie en tandarts moeten we veeleer oplossen door die beroepen op te waarderen, zegt professor Himpens KU Leuven.
Mondhygiënist Amsterdam: voor optimale mondhygiëne.
Veel patiënten vragen welke behandelingen de mondhygiënist uitvoert en wat nou precies het verschil is tussen een mondhygiënist en een de tandarts. Zowel de mondhygiënist als de preventieassistenten en de tandartsen zijn er om u te behandelen en u te adviseren en informeren over preventie van gebitsproblemen.
Mondhygiënist Hoogezand Dental Clinics Hoogezand.
De beste mondhygiënist in Hoogezand. Heeft u last van gevoelige tanden, bloedend of teruggetrokken tandvlees, een slechte adem of staan uw tanden wat los? Maak dan een afspraak bij onze ervaren en deskundige mondhygiënist in Hoogezand. De mondhygiënist is gespecialiseerd in het gezond krijgen en houden van uw mond.
Mondhygiënist.
Verder is de mondhygiënist, net als de tandarts, verantwoordelijk voor de opname van alle relevante gegevens in het patiëntendossier. Een mondhygiënist kan ook werkzaam zijn in een praktijk voor bijvoorbeeld parodontologie, implantologie of orthodontie en zich hierdoor differentieren in deze behandelingen.
Mondhygiënist: Salaris, Vacatures, Opleiding, Taken, Toekomst Skills.
Het is voor een Mondhygiënist ook erg handig en vaak ook vereist om de specifieke vakkennis en inhoud te snappen. Veel vakgerichte opleidingen tot Mondhygiënist zijn een combinatie van theoretische achtergrond en praktijkgerichte kennis en vaardigheden. Online Trainingen Opleidingen Mondhygiënist.
Mondhygiënist in Den Haag: geen wachtlijsten. Mondhygiënist in Den Haag: geen wachtlijsten.
Ook tarieven voor een bezoek aan de mondhygiënist staan hierin vermeld. Grondig reinigen wortel door een mondhygiënist, per element T22. Kort consult nazorg tandvleesbehandeling door mondhygiënist T52. Standaard consult nazorg tandvleesbehandeling door mondhygiënist T54. Uitgebreid consult nazorg tandvleesbehandeling door mondhygiënist T56.
Wat doet een mondhygiënist eigenlijk? Samenwerkende Tandartsen.
Steeds meer mensen bezoeken tegenwoordig ook een mondhygiënist. Vaak doen zij dit ter ondersteuning van hun gebitshygiëne en als aanvulling op hun halfjaarlijkse tandartsafspraak. Een mondhygiënist richt zich op preventie en mondverzorging, om zo gaatjes en tandvleesaandoeningen te voorkomen én te verhelpen.
Wat doet een mondhygiënist? Tandheelkundig Centrum Beuningen.
Meer informatie over de taken en bevoegdheden van de mondhygiënist in Nederland vind je in het beroepsprofiel mondhygiënist. Een mondhygiënist kan zowel zelfstandig als bij een tandarts werken. Patiënten kunnen rechtstreeks een mondhygiënist bezoeken, zij hebben daarvoor geen verwijzing van de tandarts nodig.

Contacteer ons