Meer resultaten voor fysio

fysio
Fysiotherapie behandeling door de Fysiotherapeut.
U kunt na behandeling ook terecht bij onze fysiotherapie en fitness groepen zoals, NAH-groep, Parkinson-groep of bij BrabantZorg Fit. Meer informatie of een afspraak inplannen. De fysiotherapeut biedt behandeling en begeleiding aan huis voor mensen die zelfstandig wonen en vanuit de locaties van het Behandel en Kenniscentrum.
Fysiotherapie De Carrousel Uw praktijk voor fysiotherapie!
Welkom bij Fysiotherapie De Carrousel. Fysiotherapie De Carrousel is uw praktijk voor fysiotherapie, ergotherapie en dieetadvisering. Behandelaren binnen Fysiotherapie De Carrousel zijn ervaren therapeuten en hebben ieder een eigen specialisme, waardoor goed aangesloten kan worden bij uw specifieke hulpvraag. Uw therapeut kijkt niet alleen naar uw klacht, maar luistert ook naar uw wensen ten aanzien van de therapie.
Welkom bij Fysiotherapie Wijk aan Zee Fysiek, Mentaal en Emotioneel in Balans Wijk aan Zee.
Fysiotherapeut en Maitland Manueel Therapeut BIG: 89912720104. Fysiotherapeut, Visceraal Therapeut en Cranio Therapeut BIG: 19914446304. Wij geloven dat een gezond lichaam samenhangt met een gezonde geest. Fysiotherapie Wijk aan Zee maakt deel uit van Gezondheidscentrum GOED Wijk aan Zee Gezondheidszorg Onder Een Dak.
kngf.nl.
Informatiemateriaal om het belang van fysiotherapie bij COVID-19. Coronavirus Vragen, antwoorden en triage stappenplan. Herstelzorg: een nieuwe zorgvraag. Wij krijgen signalen van leden dat zij in de problemen komen met de afspraken over inhaalzorg en de compensatie van de continuïteitsbijdrage.
Fysio Fitness Middenmeer.
Fysio Fitness Middenmeer staat voor het bieden van een sportgelegenheid waar iedereen van jong tot oud op zijn eigen niveau zowel individueel als in groepsverband kan trainen, waarbij er persoonlijke aandacht is en doelstellingen behaald worden. is voor iedereen toegankelijk.
Fysiomobilae Fysiotherapie in Zwolle, Dalfsen Laag-Zuthem.
Gestart als traditionele fysiotherapie praktijk hebben wij ons aanbod van specialisaties in de loop van de tijd voortdurend uitgebreid. Van manuele fysiotherapie tot psychosomatische fysiotherapie, van dry needling tot EPTE: wij hebben de kennis en ervaring in huis om cli├źnten effectief te behandelen.
Fysiotherapie Gezondheidsproducten FysioSupplies.
JavaScript lijkt uitgeschakeld te zijn in uw browser. U moet JavaScript in uw browser hebben ingeschakeld om de functionaliteit van de website te gebruiken. FysioSupplies Fysio shop en groothandel voor fysiotherapie Zoek: Zoek. Uw winkelwagen bevat geen artikelen. Minibands Combo Pack 12.
Motion Fysiotherapie en Preventie Fysiotherapie in de regio Uithoorn.
Mijn interesse in het vak fysiotherapie is ontstaan tijdens mijn opleiding CIOS. Direct nadat ik afstudeerde bij het CIOS, ben ik fysiotherapie aan de Hogeschool Utrecht gaan studeren. Na mijn studie ben ik gaan werken in een particuliere praktijk waar ik toen al werkzaam was als medisch sport instructeur.
Fysiotherapie Deurne l Direct geholpen worden? Vakkundig.
Denk je aan fysiotherapie dan denk je aan oefentherapie. Maar voor de juiste basis die nodig is voor vrije en veilige beweging, beginnen we vaak met massage, mobilisatie, shockwave of dry-needling. Op zoek naar gewone fysiotherapie in Deurne of juist gespecialiseerde zorg op het gebied van bijvoorbeeld shockwave, echografie, geriatrie, medical taping?

Contacteer ons