Zoeken naar abstract

abstract
Abstract 16 definities Encyclo.
Een abstract is een fijn houten latje, doorgaans uit grenen of een ander licht hout dat via tuimelaars en winkelhaken de beweging overbrengt van de toets naar het ventiel in de windlade. Aan elk uiteinde van de abstract zijn messingdraden gewikkeld of vastgehaakt om de verschillende onderdelen te kunnen verbinden of er is schroefdraad met een leder.
abstract Nederlands woordenboek Woorden.org.
Een abstract is een fijn houten latje, doorgaans uit grenen of een ander licht hout dat via tuimelaars en winkelhaken de beweging overbrengt van de toets naar het ventiel. Toon uitgebreidere definities. Deze woorden beginnen met abstract.: abstractie abstractieniveau abstracties abstractum.
Abstract Wikipedia.
Abstracte wetenschap of formele wetenschap. Abstracte klasse in de informatica. Bekijk alle artikelen waarvan de titel begint met Abstract of met Abstract in de titel. Dit is een doorverwijspagina, bedoeld om de verschillen in betekenis of gebruik van Abstract inzichtelijk te maken.
abstract.
Door vormen te vertalen naar rechte, strakke, gebogen lijnen, vierkanten, cirkels, driehoeken en ellipsen, komt men tot een sterk vereenvoudigd geheel, waar de oorspronkelijke vorm nog in te herkennen is. Een gestileerde vorm blijft dus in tegenstelling tot een abstracte vorm figuratief!
Abstract USA.
Deze deuren zette de deuren in de kunstwereld open om van het Abstract Expressionisme over te gaan naar het minimalisme. Stella's' werk hangt tegenwoordige in de meest belangrijke musea voor contemporaine kunst ter wereld én in Delden! Het werk van Josheph Marioni 1943, Cincinnati, Ohio vormen samen een conceptueel en esthetisch afgerond oeuvre, waarmee hij fundamentele vragen over het genre van de schilderkunst gesteld worden.
Abstract in het Nederlands vertaald uit het Engels.
abstract uittreksel, abstractie, korte inhoud, samenvatting. abstract samenvatting, abstract, resumeren, samenvatten, excerperen, inkorten, verminderen, afkorten, bekorten, excerpt, overzicht, resumé, uittreksel, abstraheren, afgetrokken, abstractie, abstract begrip, afleiden, besluiten, concluderen, een gevolgtrekking maken, verstrooien, deduceren, gappen, ontvreemden, stelen, afpellen, jassen, schillen, beroven, ontnemen, ontdoen, ontvellen, stropen, villen, ontbloten, ontdekken, aftrekken, afnemen, afpakken, weghalen, wegnemen, afsnijden, afsteken, afhalen, rissen, ritsen, aftellen, inhouden, korten.
abstract WikiWoordenboek.
door aanschouwing verkregen. Dat was nogal een abstract betoog. Risico is voor veel klimmers een abstract concept. Bergbeklimmers weten dat er verschrikkelijke dingen kunnen gebeuren maar zeggen altijd Oh, ik ben heel voorzichtig. geen verband hebbend met de zichtbare werkelijkheid.
Abstract schrijven voor een scriptie of een wetenschappelijk artikel Studiemeesters.
Abstract schrijven voor een scriptie of een wetenschappelijk artikel. Bij een goed wetenschappelijk artikel of een universitaire scriptie mag een abstract niet ontbreken. De scriptiespecialisten van Studiemeesters vertellen je alles wat je moet weten om een goed abstract te kunnen schrijven.
abstract Nederlandse vertaling bab.la Engels-Nederlands woordenboek.
Het Witboek geeft enkel een heel abstracte definitie van diensten van algemeen belang en diensten van algemeen economisch belang. abstract ook: absent, absent-minded, lacking. abstract ook: ambiguous, blurry, grey, indistinct. abstract ook: divorced, separate, segregated. abstract ook: absent-minded, abstracted, distracted.

Contacteer ons