Meer resultaten voor makelaar

makelaar
Makelaar Wikipedia.
1 Een middeleeuwse verordening uit Middelburg regelt hoe handelaars van buiten verplicht waren om hun waren door bemiddeling van Middelburgse makelaars te verhandelen. 2 Ook de latere handel via een goederentermijnbeurs kreeg vorm door beursmakelaars. In de 21 e eeuw verwijst de term makelaar in het spraakgebruik vooral naar de makelaar in onroerende zaken. In het oude Nederlands Burgerlijk Wetboek sprak men van onroerende goederen en verzekeringen. Maar de term kan voor allerlei vormen van handelsbemiddeling worden gebruikt. 2 Makelaardij in Nederland. 2.1 Het jaar 2001. 2.2 Situatie na 2001. 7 Makelaars vergelijken. 9 Zie ook. Algemeen bewerken brontekst bewerken. Een makelaar bemiddelt bij koop en verkoop, huur en verhuur van huizen, kantoren, roerende zaken, verzekeringen, op de goederentermijnmarkt of ander roerend, onroerend of registergoed, regelt contracten en verkoopafspraken. Een groot deel van het werk bestaat uit het zoeken van de makelaar van een geschikte partij om dat bepaalde goed eenmalig mee te verhandelen. De makelaar is dus slechts tussenpersoon en is werkzaam krachtens een overeenkomst van bemiddeling. Het vak wordt de makelaardij genoemd. De makelaar verzorgt traditioneel alle zaken van opname tot de overdracht door de notaris.
Actieve makelaar in regio Arnhem/ Nijmegen. BestePrijsMakelaars.
Aanbod bestaande bouw. Kerkje Altforst koop. Wat is mijn huis waard? Kantoor Arnhem/ Nijmegen. Kantoor Groningen/ Haren. Welkom op website van Beste Prijs Makelaars. Bij Beste Prijs Makelaars vindt u altijd de Beste Prijs. Of u nu uw huis wilt verkopen of een huis wilt kopen, ons einddoel is dat alle partijen met een goed gevoel het gehele aan en verkoopproces hebben doorlopen. Bij de Beste Prijs Makelaars krijgt u.: Gedegen en onderbouwd prijsadvies.; Professionele presentatie, zowel in fotos als verkooptekst.; Vermelding op Funda, VBO.nl, Jaap.nl, onze eigen site en Social Media.; Actieve begeleiding en ondersteuning, ook buiten kantoortijden.; Creatieve op maat gemaakte marketing tools.; De Beste Prijs voor uw woning! Zoeken in ons aanbod. Aantal kamers: Aantal kamers. Prijsklasse van: Koopprijs vanaf. tot: Koopprijs tot. Aantal kamers: Aantal kamers. Prijsklasse van: Huurprijs vanaf. tot: Huurprijs tot. Aantal kamers: Aantal kamers. 6846 EL Arnhem.
De Gratis Makelaar.
In de pers. Huis verkopen zonder makelaar. Hoe het werkt voor kopers. Neem contact op. Op de hoogte blijven. Woning verkopen zonder kosten. Complete verkoopservice met persoonlijke begeleiding. Van vraagprijsadvies bij jou thuis tot en met het transport bij de notaris. De Gratis Makelaar. verkoop je woning gratis. Onze tevreden klanten al gehoord? Dit zijn onze Facebook reviews superblijmee. Wat krijg je van De Gratis Makelaar. Binnen een maand verkocht. Boven de vraagprijs verkocht. START NU DE GRATIS VERKOOP VAN JOUW WONING. De Gratis Makelaar. Huis verkopen zonder makelaar. Op de hoogte blijven. De Gratis Makelaar. 3012 KM Rotterdam.
Makelaardij Bijstra Dé makelaar van Zuidwest Friesland.
Ben je op zoek naar een makelaar om je huis te verkopen, lees hier meer over hoe wij je hierbij kunnen helpen. Ben je op zoek naar een makelaar om je te begeleiden in het kopen van een woning, lees hier meer over onze werkwijze.
Home Noorlander en Van Veen Makelaardij o.g. b.v.
Wil je graag een goed onderbouwde taxatie van je pand, heb je hulp nodig bij de administratieve ondersteuning van je Vereniging van Eigenaren of bij het beheer van je onroerend goed, dan zijn wij je met onze jarenlange ervaring graag van dienst. Onze makelaar 3 maanden op proef.
De Vos Makelaardij: De no-nonsense makelaar van Leeuwarden.
De Vos Makelaardij: de no-nonsense makelaar in Leeuwarden. De Vos Makelaardij is de no-nonsense makelaar in Leeuwarden en omstreken. Bij ons makelaarskantoor in Leeuwarden kunt u terecht voor de aankoop en verkoop van een woning. Tevens zijn wij aangesloten bij de NWWI en Taxateursunie.
Hypodomus Makelaar Eindhoven: Mogen wij uw makelaar zijn?
Daarnaast begeleiden wij u perfect bij het aankopen van uw nieuwe woning en onderhandelen wij voor u met het beste resultaat. Een makelaar van Hypodomus Makelaars uit Eindhoven biedt u de slimste en meest eigentijdse oplossingen bij de verkoop en/of aankoop van uw woonhuis of appartement.
Heiko Gorter Makelaars Utrechtse Heuvelrug Driebergen Rijsenburg VBO Makelaar.
Heiko Gorter en zijn team van deskundige medewerkers zijn persoonlijk zeer betrokken, werken altijd vanuit de gedachte van de opdrachtgever, zijn objectief, actief, deskundig, integer en betrouwbaar maar bovenal hebben zij kennis van zaken. Wanneer u op zoek bent naar een makelaar die uitzonderlijke service biedt, voor de hoogste kwaliteit van dienstverlening gaat én altijd het belang van de klant voorop heeft staan dan zijn wij uw makelaar.
Drieman Bodegraven.
Drieman Garantiemakelaars is NVM makelaar in regio Bodegraven en omstreken. Drieman is jouw makelaar in Bodegraven. Niet zomaar een makelaar. Drieman is een Garantiemakelaar. Ben je dus op zoek naar een makelaar om jouw woning te verkopen? Of wil je juist een woning gaan kopen en ben je daarom op zoek naar een makelaar?

Contacteer ons