Meer resultaten voor notaris

notaris
Home De Notarissen.
Woont u samen maar heeft u niets geregeld? U bent niet verplicht een samenlevingsovereenkomst aan te gaan, maar verstandig om dat na te laten is het meestal niet. De notaris in coronatijd. De dienstverlening van de notaris is in coronatijd in veel opzichten hetzelfde.
Notaris Wikipedia.
Mede doordat een notaris openbaar ambtenaar is en een monopolie bezit op het verrichten van een aantal rechtshandelingen, dient zich ook de vraag aan in hoeverre een notaris zich in zijn ambt kan en mag laten leiden door zijn persoonlijke opvattingen of overtuigingen, of door commerciële overwegingen.
Notariskantoor Pool Voorthuizen.
Wij zullen de tijd nemen om onze akten met u te bespreken en in duidelijke taal toe te lichten. Kortom een notaris die zorgt voor een juridische oplossing voor menselijke problemen. Lees meer over ons bedrijf of maak een afspraak!
DGF Notarissen DGF Notarissen, dé notaris van De Langstraat. DGF Notarissen, dé notaris van De Langstraat DGF Notarissen.
De deur van de spreekkamer waar wij u ontvangen zal de notaris voor u openen en. Alle overige binnendeuren staan i.v.m. ieders veiligheid open. Er staat voor u een nieuwe pen klaar die u kunt gebruiken bij de ondertekening en.
Notariskantoor Zondervan te Zaltbommel zakelijk particulier.
Zondervan, uw notaris voor de regio Bommelerwaard. Door de corona-richtlijnen van de overheid en het RIVM, hebben wij onze dienstverlening aangepast. Geplande tekenafspraken gaan zoveel mogelijk door, maar.: wij verzoeken u bij koorts en/of hoesten en/of verkoudheid ons kantoor niet te bezoeken, maar telefonisch contact met ons op te nemen via 0418-572390.;
Van Wijk Notarissen Uw notaris in Wassenaar en omstreken.
Schoolstraat 27, Wassenaar T 070 5 123 123. bel mij terug. Toggle navigation HOME. Uw notaris, zekerheid voor nu en later. Een notaris heeft u vaak nodig bij belangrijke momenten in uw leven. Denk aan samenwonen of een huis kopen.
Welkom bij Notariskantoor Cuijk.
Ons kantoor is laagdrempelig en wij werken in een informele sfeer: de kandidaat-notarissen en de medewerkers zijn gemakkelijk te bereiken, ook omdat het persoonlijk contact met onze cliënten bij ons voorop staat. Heeft u een notaris nodig voor het opstellen van een akte of heeft u onafhankelijk juridisch advies nodig?
De Notaris uit Amersfoort Accordo Ondernemend Notariaat.
Ander advies van ACCORDO Notaris. Onze drie pijlers die we hoog houden in ons werk Transparant, Toegankelijk, en Laagdrempelig. ACCORDO Notaris advies, het eerste en tot nu toe enige notariskantoor speciaal voor ondernemers in Amersfoort en omgeving. Transparant, want u wilt vooraf weten wat we voor u doen tegen welke prijs.
Signa Notarissen Netwerk Notarissen.
Stout Marco notaris. Marco is in 2015 benoemd tot notaris en heeft een ruime ervaring op het gebied van het familierecht en het onroerend goed. Afhandeling van complexe nalatenschappen is zijn specialiteit. Hij is dan ook daarvoor gecertificeerd lid van de NOVEX, de organisatie voor executeurs en vereffenaars van nalatenschappen.

Contacteer ons