Zoeken naar erkend schildersbedrijf

erkend schildersbedrijf
Schilder in Alkmaar nodig? Schildersbedrijf Burgert en van Dijken t: 072-5401168.
Tevens zijn we aangesloten bij de landelijke branche-organisatie: de Koninklijke OnderhoudNL! Als particulier kunt u bij OnderhoudNL het laatste nieuws en de meest actuele informatie aantreffen over de schilders en onderhoudsbranche, een vakman zoeken, meer te weten komen over wat OnderhoudNL doet, hoe u ons kunt bereiken, en alles over werken bij OnderhoudNL Als AF erkend bedrijf bieden wij zowel zakelijke als particuliere klant de zekerheid dat men te maken heeft met een vakbekwaam schildersbedrijf.
Welkom op de website van OnderhoudNL Garantie Stichting AF.
De AF-Erkenningsregeling is in 1995 ingevoerd als initiatief van FOSAG Ondernemersorganisatie schilders, onderhouds, metaalconserverings en glasbranche. Aan de AF-Erkenningsregeling kunnen alleen schilders, glas en afwerkingsbedrijven deelnemen die in het bezit zijn van vak en bedrijfstechnische diplomas of aantonen over de vereiste kwaliteiten met betrekking tot ondernemerschap te beschikken.
AF-erkend Van Egmond Schildersbedrijf Utrecht Maarssen.
Een complete, duidelijke offerte en leveringsvoorwaarden die zijn overeengekomen met de vereniging Eigen Huis en de Consumentenbond. De onderwerping aan de onafhankelijke Stichting Geschillencommissies voor consumentenzaken. Onafhankelijke kwaliteitsbeoordeling via stichting AF. Garantie door de stichting AF. Schildersbedrijf Van Egmond Project Onderhoud Service.
Schildersbedrijf Kerkhof Schilder Moergestel.
Vragen over ons Schildersbedrijf Kerkhof in Moergestel? Neem dan gerust contact op voor meer informatie. Of lees hieronder verder over ons AF-Erkend schildersbedrijf. Met een erkend schilder, behanger of glaszetter bent u gegarandeerd beter af! Maar wat houdt die erkenning nu precies eigenlijk in?
AF erkend.
Als u het onderhoudswerk laat uitvoeren door een erkende vakman, hebt u optimale zekerheid dat uw appartementengebouw goed onderhouden wordt. U hebt tenslotte jarenlang gespaard voor dat onderhoud. Dan wilt u ook zeker weten dat het geld goed wordt besteed.
Erkend schildersbedrijf regio Nijmegen De Schilders!
is een erkend schildersbedrijf door kwaliteitsorganisatie De Betere Schilder. Dat u weet dat u zaken doet met een gecontroleerd en betrouwbaar schildersbedrijf en dat u gegarandeerd bent van perfect vakwerk, een uitstekende service en jarenlange garantie. Neem dan vrijblijvend contact met ons op.
Erkend schilder in Oostvoorne voor al uw schilderwerk.
Bazen Schildersbedrijf sinds 1980. OnderhoudNL Garantie OnderhoudNL VCA Erkend leerbedrijf. Schildersbedrijf in Oostvoorne. Wanneer u op zoek bent naar een schilder in Oostvoorne die hoge kwaliteit levert, kies dan voor Schildersbedrijf Bazen. Wij zorgen ervoor dat het schilderwerk van uw woning piekfijn in orde is, zodat u optimaal kunt genieten van uw woning.
Schildersbedrijf Groeneveld Zn. uit Zwolle. Schildersbedrijf Zwolle.
Erkend schildersbedrijf uit Zwolle voor al uw schilderwerk! Bent u op zoek naar een goede schilder uit Zwolle? Zoekt u dan niet meer verder! Groeneveld Zn realiseert voor u de schilder en onderhoudswerkzaamheden aan verschillende soorten gebouwen en projecten. Of dat het nu gaat over het binnen en buitenschilderwerk, het beglazingswerk, wandafwerking of vloerafwerking, ons schildersbedrijf uit Zwolle staat voor u klaar.
Erkend Schildersbedrijf in Bergeijk en omgeving Valkenswaard en Eindhoven Schildersbedrijf van Gerven.
Schildersbedrijf van Gerven is een erkend Betere Schilder; de kwaliteitsorganisatie voor bedrijven in de schilders, onderhouds en glasbranche. Kwaliteitsorganisatie de Betere Schilder is de beste keuze; de consumentenbond zegt dan ook Kiest" u voor zekerheid, kies dan een erkend Betere Schilder."

Contacteer ons