Op zoek naar dierenarts?

dierenarts
Wat doet de dierenarts?
Wat doet de dierenarts? Home Wat doet de dierenarts? Lees wat de dierenarts voor je huisdier kan betekenen. Een dierenarts onderzoekt en behandelt zieke of gewonde dieren. Om de juiste diagnose te stellen kan de dierenarts specifieke diagnostisch onderzoeken uitvoeren bijv.
veearts.nl Alles over diergezondheid.
LNV: voermaatregel niet ingevoerd wegens droogte. Dat de tijdelijke veevoermaatregel niet wordt ingevoerd, zoals eerder vandaag al werd verwacht, komt door de droogte, zo meldt het ministerie van LNV. Er was al langere tijd veel weerstand tegen de maatregel vanuit de melkveesector, en dierenartsen maakten zich zorgen om de gezondheid en het welzijn van melkvee.
Dierenkliniek Vondelpark Dierenarts Amsterdam.
UW DIERENARTS IN AMSTERDAM ZUID. In het hart van Amsterdam Zuid vindt u de betrokken en deskundige dierenartsen van Dierenkliniek Vondelpark. Wij zijn gespecialiseerd in het behandelen van katten, honden en kleine huisdieren. Ons doel is het optimaliseren van de gezondheid van uw huisdier en het tevreden stellen van u als eigenaar.
Dierenarts Wormerveer Beste dierenkliniek met 88, beoordeeld.
U kunt bovendien altijd bij ons terecht, ook in vakantieperiodes. Door deze samenwerkingsvorm kunnen wij tevens onze prijzen laag houden. Voor uitgebreidere behandelingen of onderzoek en spoedgevallen buiten openingstijden verwijst de dierenarts in Wormerveer u door naar Dierenkliniek Amsterdam of Dierenkliniek Alkmaar.
Welkom.
tel: 0591-513151 24 uur per dag bereikbaar! Informatie over andere ArtsDier-vestigingen, vindt u elders op deze website. Per 25 mei 2018 gaat de Algemene Verordening Gegevensbescherming in, deze verordening is er ter bescherming van de privacy van elke Europese burger.
Dierenarts Peter Wiersma in Utrecht.
Dierenarts Peter Wiersma adviseert u onder andere over de beste voeding voor uw huisdier, over ontwormen, bestrijding van vlooien, teken en mijten en castratie of sterilisatie. Ook voor het chippen van uw huisdier en een dierenpaspoort voor dieren die meegaan op reis kunt u terecht bij de praktijk van Peter Wiersma.
Uw dierenarts in Balk e.o. Dierenartsenpraktijk Gaasterland.
Het gebied Gaasterland staat bekend en is geliefd om zijn bos-en natuurrijke, glooiende landschap, grenzend aan het IJsselmeer. Tot 2014 maakte het deel uit van gemeente Gaasterlân-Sleat, tegenwoordig De Friese Meren geheten. Opgericht in 1996 door Johan Dijkstra en Hella Groenestein.
Dierenarts Den Haag: Dierenkliniek Het Zicht.
Naast de specialisaties van onze dierenarts voeren we dagelijks ook diverse reguliere behandelingen uit, zoals diagnostische en operatieve behandelingen. Doorgaans worden de dierenartsen hierbij geassisteerd door de paraveterinairen, maar de assistentes zullen u ook ontvangen in de kliniek, in het dierenpension en bijvoorbeeld uw huisdier vaccineren, ontwormen en chippen. Hieronder vindt u meer informatie over onze behandelingen. Diagnostiek voor huisdieren. Operaties voor huisdieren. Bloed en plasmatransfusie. Werkgebied dierenkliniek Den Haag. U kunt vanuit iedere wijk vanuit Den Haag en omstreken bij ons terecht. Wij richten ons onder andere op de volgende wijken in Den Haag, waaronder.: Dierenarts in Den Haag: Dierenkliniek Het Zicht. Dierenkliniek Het Zicht is een dierenarts in Den Haag voor kleine huisdieren, vogels en exoten.
licg.nl Dierenarts-specialisten.
Hij of zij biedt de dagelijkse zorg voor uw dier. Zon dierenarts noemt men ook wel een eerstelijns dierenarts. Het kan voorkomen dat uw dierenarts niet alle mogelijkheden of specifieke kennis heeft om uw dier te behandelen. In zon geval kan de dierenarts uw dier doorverwijzen naar een dierenarts-specialist, de tweedelijns dierenarts.

Contacteer ons