Resultaten voor makelaardij

makelaardij
Home Makelaardij Koomans.
Laagdrempelig en met een luisterend oor voor u als klant, want: Wij doen het juist voor u! Waarom ons kantoor? Koomans Makelaardij is een uitzonderlijke makelaardij in Noord Nederland door de combinatie van enerzijds woningmakelaardij en anderzijds de specialisatie in Agrarisch Onroerend Goed.
makelaardij, verzekeringen en financiele dienstverlening, gevestigd in Dronten, Emmeloord, Kampen, Lelystad, Urk en Vollenhove Sinke Groep.
Binnenkort dit juweeltje bij ons in de verkoop. Centraal gelegen in De binnenstad van Kampen. makelaardij vastgoed huiskopen kampen ijsselmuiden makelaar. Mooiste tijd van het jaar breekt aan! voorjaar springtime kampen zwaan groen water gras view makelaar nvm funda huisverkopen sinkekampen.
Makelaar Wikipedia.
1 Een middeleeuwse verordening uit Middelburg regelt hoe handelaars van buiten verplicht waren om hun waren door bemiddeling van Middelburgse makelaars te verhandelen. 2 Ook de latere handel via een goederentermijnbeurs kreeg vorm door beursmakelaars. In de 21 e eeuw verwijst de term makelaar in het spraakgebruik vooral naar de makelaar in onroerende zaken. In het oude Nederlands Burgerlijk Wetboek sprak men van onroerende goederen en verzekeringen. Maar de term kan voor allerlei vormen van handelsbemiddeling worden gebruikt. 2 Makelaardij in Nederland. 2.1 Het jaar 2001. 2.2 Situatie na 2001. 7 Makelaars vergelijken. 9 Zie ook. Algemeen bewerken brontekst bewerken. Een makelaar bemiddelt bij koop en verkoop, huur en verhuur van huizen, kantoren, roerende zaken, verzekeringen, op de goederentermijnmarkt of ander roerend, onroerend of registergoed, regelt contracten en verkoopafspraken. Een groot deel van het werk bestaat uit het zoeken van de makelaar van een geschikte partij om dat bepaalde goed eenmalig mee te verhandelen. De makelaar is dus slechts tussenpersoon en is werkzaam krachtens een overeenkomst van bemiddeling. Het vak wordt de makelaardij genoemd. De makelaar verzorgt traditioneel alle zaken van opname tot de overdracht door de notaris.
Makelaardij De Terp Meer dan vastgoed.
Comfortabele levensbestendige vrijstaande woning met garage gelegen in een rustige buurt, nabij bos en voorzieningen van het gezellige Rhenen. Prins Bernhardlaan 11, Leersum. Charmante vrijstaande bungalow met garage op een royaal perceel in een heerlijke lommerrijke omgeving. Makelaardij De Terp.
Faber Makelaar Hypotheek Verzekering Leeuwarden Faber Woning Advies Assurantie Makelaardij Faber Makelaardij.
Makelaardij, hypotheek en assurantieadvies onder één dak. Opgeteld 105 jaar makelaarservaring binnen de familie. Uitstekende resultaten als het gaat om verkoopaantallen en snelheid. En niet te vergeten: een prachtige klantenkring wat zijn er in al die jaren warme en duurzame contacten ontstaan!
De nieuwste makelaar van Leeuwarden De Vos Makelaardij.
Het aankopen van een huis brengt veel spanning met zich mee, u wilt u niet te veel betalen en geen bouwkundige gebreken achteraf. De Vos Makelaardij vindt ook dat een huis moet passen en goed gevoel moet geven. Deze zorg neemt De Vos Makelaardij graag op zich.
Makelaardij Damen Damen O.G.
Jouw makelaar in Limburg. We zijn een echte Limburgse makelaar met 4 vestigingen: in Maastricht, Heerlen, Born/Sittard en Herten/Roermond. Persoonlijk advies, een goede service en een actieve, attente houding. Dat zijn de eigenschappen die ons als Limburgs familiebedrijf al bijna honderd jaar kenmerken.
Home Van Ravens Makelaardij, uw NVM Makelaar in Brielle en omstreken.
Van Ravens Makelaardij scoort met een 90, op Funda. 90, Bekijk de beoordelingen. 15 maart 2019 Work in progress. 14 februari 2019 Huis verkopen in 2019? Laat je vereniging meeprofiteren! 14 januari 2019 Overzicht laatste kwartaalcijfers van 2018. 10 januari 2019 Meer mensen zetten hun woning te koop. Van Ravens Makelaardij.
Makelaar Maastricht, Eijsden, Gronsveld? Goessens Goessens makelaardij.
Het team van Goessens Goessens Makelaardij staat altijd voor u klaar om uw woning met enthousiasme en deskundigheid aan te bieden aan potentiële geïnteresseerden. Ons bedrijf is een familiebedrijf die staat voor persoonlijke aanpak en jarenlange ervaring! voor u klaar!

Contacteer ons